Wat ik voor u kan doen | Tevredenheidsonderzoek.org

Wat ik voor u kan doen

U kunt bij mij terecht als u meer resultaat uit uw tevredenheidsonderzoek wilt halen. Als u wilt dat uw tevredenheidsonderzoek leidt tot verbetering van uw organisatie of product, in plaats van tot stress en frustratie.

Op basis van meer dan tien jaar ervaring als verandermanager en onderzoeker, beschik ik over de noodzakelijke capaciteiten om uw tevredenheidsonderzoek tot een wervelend succes te maken.

Omdat elke organisatie anders is en geen onderzoek hetzelfde, is mijn ondersteuning altijd maatwerk. Samen bepalen we wat in uw situatie de beste stappen zijn die we kunnen zetten om uw doel snel en effectief te bereiken.

Meestal spelen een of meer van onderstaande elementen een rol:

  • Selectie van uw onderzoeksbureau: krijgt u waar voor uw geld?
  • Consultancy bij uw onderzoek: hoe kunt u beter onderzoek (laten) doen met minder inspanning en meer resultaat?
  • Uitvoering van uw onderzoek: op uw verzoek neem ik de volledige uitvoering van het tevredenheidsonderzoek van u over. Bij voorkeur maak ik daarbij gebruik van de methode InstantSatisfaction.
  • Van onderzoek naar actie: ik help u om de resultaten van uw onderzoek om te zetten in meetbare verbetering van uw organisatie. Een verbeterproject op basis van de succesvolle methode Rapid Organisation Development behoort tot de mogelijkheden.

“Jij bent het geld dubbel en dwars waard!” – Hajo Theunissen, Ministerie van BZK