InstantSatisfaction: tevredenheidsonderzoek binnen vier weken | Tevredenheidsonderzoek.org

InstantSatisfaction: tevredenheidsonderzoek binnen vier weken

Over vier weken de resultaten van uw tevredenheidsonderzoek op tafel? Het kan met onze unieke formule InstantSatisfaction.

InstantSatisfaction is een revolutionaire aanpak van tevredenheidsonderzoek. Doeltreffend tevredenheidsonderzoek dat leidt tot verbetering van uw organisatie, maar dan op volle snelheid: over vier weken kunt u beschikken over de resultaten!

Wat doen we?

InstantSatisfaction werkt volgens drie eenvoudige stappen:

  1. De intake. In een actieve workshop bepalen we samen met u welke onderwerpen we zullen bevragen.
  2. Het onderzoek. We nodigen uw medewerkers of klanten via e-mail uit om de online vragenlijst in te vullen. Na een week sturen we een herinnering om een extra hoge deelname te realiseren.
  3. Het resultaat. U ontvangt van ons een glasheldere rapportage van de bevindingen. We ondersteunen de rapportage door een knallende presentatie die aanzet tot verbetering van uw organisatie.

InstantSatisfaction

Wat heeft u eraan?

InstantSatisfaction is:

  1. Snel. InstantSatisfaction brengt u binnen vier weken van start tot opgeleverde rapportage. Beloofd.
  2. Flexibel. Samen met u bepalen we welke onderwerpen voor ú belangrijk zijn. Uw organisatie, úw mensen en úw klanten staan centraal, van begin tot eind.
  3. Goed. InstantSatisfaction wordt uitgevoerd door ervaren organisatieadviseurs en onderzoekers, die precies beseffen wat nodig is voor tevredenheidsonderzoek dat leidt tot verbetering van uw organisatie.

Wat kost het?

Door het efficiënt inzetten van onze expertise, kunnen wij u InstantSatisfaction per direct aanbieden voor  € 5.997,- excl. BTW.

Deze prijs is inclusief:

  • reis- en verblijfskosten
  • drie rapportages op papier
  • een digitale rapportage voor razendsnelle verspreiding via intranet

P.S. Vanzelfsprekend ontvangt u van ons na afloop ook – gratis – een gedegen advies over mogelijke verbeteractiviteiten: waar u aan kunt werken én hoe u dat zou kunnen doen.

Wilt u dit ook?

Neemt u dan direct contact op met Joeri Cox. Dan heeft u volgende maand uw resultaten op tafel.

T: 06 – 55 888 108

E: joeri.cox@tevredenheidsonderzoek.org

S: Bel met Skype!

InstantSatisfaction wordt u aangeboden door Tevredenheidsonderzoek.org in samenwerking met gerenommeerde onderzoeksbureaus. Bento Presentaties ontwikkelt de eindpresentatie.