Tevredenheidsonderzoek binnen vier weken | Tevredenheidsonderzoek.org

Nieuw! Doeltreffend tevredenheidsonderzoek binnen vier weken

Ferrari

Tevredenheidsonderzoek op topsnelheid!

Stafmedewerkers die worden geconfronteerd met de vraag om een tevredenheidsonderzoek uit te voeren zitten vaak met de handen in het haar.

Wat doe je? Huur je een groot onderzoeksbureau in, met torenhoge kosten, lange doorlooptijden en weinig flexibiliteit als gevolg? Of doe je het zelf, wellicht met een online module om vragen uit te zetten, wat in de praktijk vaak uitmondt in een rammelend onderzoek en weinig aanzet tot verbetering van de organisatie?

De combinatie van snelheid, lage kosten en toch hoogwaardig onderzoek, blijkt moeilijk te vinden.

InstantSatisfaction

Tevredenheidsonderzoek.org lanceert de unieke formule van InstantSatisfaction. Dit is tevredenheidsonderzoek, maar dan ‘super charged‘. Klanttevredenheidsonderzoek óf medewerkerstevredenheidsonderzoek dat met lichtsnelheid de belangrijkste verbeterpunten binnen uw organisatie boven water haalt. Volgens bewezen methodieken en uitgevoerd door zeer ervaren onderzoekers en organisatieadviseurs.

Binnen vier weken kunt u met de resultaten van uw onderzoek uw organisatie naar een hoger niveau tillen. En vanzelfsprekend voor een initiatief van Tevredenheidsonderzoek.org is deze methode nagenoeg vrij van IDLE-handvatten: uw rapportage belandt niet onderin een bureaula.

Knallende presentatie

Omdat tevredenheidsonderzoek geen eindpunt is, maar juist het startpunt van een verbetertraject, is een knallende eindpresentatie onderdeel van InstantSatisfaction. Een onvergetelijke presentatie van de bevindingen, liefst voor de voltallige organisatie, geeft een kickstart aan uw verbeterprogramma.

Een nieuw geluid

Er klinkt een nieuw geluid in de wereld van tevredenheidsonderzoek. Wat tot voor kort onmogelijk leek, wordt werkelijkheid met de aanpak InstantSatisfaction. Razendsnel, flexibel en goed tevredenheidsonderzoek voor een eerlijke prijs. Durft u het aan?

Klik hier voor meer informatie!

Gerelateerde artikelen:

  1. Doeltreffend tevredenheidsonderzoek: een presentatie